programmeren microcontrollers

EXPERTS IN ELEKTRONICA-ONTWIKKELING

Leytronix verzorgt de elektronica-ontwikkeling voor velerlei branches en productgroepen. Bekijk de diensten waarmee we uw bedrijf kunnen helpen, of neem een kijkje bij de producten die wij de afgelopen tijd hebben ontwikkeld.

NIETS IS ONMOGELIJK

LAAT HET ONTWERPEN DOOR LEYTRONIX UIT DRACHTEN

DE DIENSTEN VAN LEYTRONIX

 • Voor grote bedrijven

Bent u voor een bepaalde tijd op zoek naar extra krachten voor de elektronica-ontwikkelafdeling? U kunt Leytronix inschakelen op projectbasis of tegen uurloon. Wij zijn flexibel inzetbaar. Leytronix inhuren is een uitstekende oplossing wanneer u kampt met een tijdelijk tekort aan ontwikkelcapaciteit.
 

 • Voor kleine bedrijven

Heeft u een klein bedrijf zonder eigen elektronica-ontwikkelafdeling? Vaak is het te duur en onnodig om hier iemand voor in vaste dienst te nemen. Efficiënter is het om deze competentie alleen in te huren wanneer u die nodig heeft. Leytronix werkt zowel op projectbasis als tegen uurloon. Zo kunt u zelf bepalen of u tijdelijk versterking in wilt schakelen of een project volledig door ons wilt laten uitvoeren.

ONS PORTFOLIO

programmeren fpga

NIQO WATERZUIVERING

Voor AkaNova ontwikkelde Leytronix elektronica voor de aansturing van het NIQO-waterzuiveringssysteem. Deze elektronica is onder andere uitgerust met WIFI- en 3G-internet communicatie, waardoor de status van het systeem via een tablet of via het internet kan worden bekeken. Ook schreef Leytronix de App voor het tablet. Met deze App kan naast de actuele status ook de gelogde data van het systeem worden gedownload en via internet worden verstuurd naar een server. 

Kijk op de website van AkaNova voor meer informatie over dit systeem.

ontwerp bluetooth

DE LEVELSPY

Voor VRM Development ontwikkelde Leytronix de LevelSpy Waterniveau-meter. Dit apparaat meet het waterniveau in grondwaterpeilbuizen door middel van geluidsgolven. Omdat peildieptes voorheen enkel werden gemeten met behulp van een meetlint, is dit ontwerp een doorbraak in de branche.

Meer informatie over dit revolutionaire instrument vindt u op de website van LevelSpy.

emc maatregelen

ANOXOMAT AN2OP

Voor Mart Microbiology ontwikkelde Leytronix de elektronica voor de AN2OP. Dit apparaat wordt in laboratoria en ziekenhuizen gebruikt om bacteriën te kweken. De elektronica stuurt een pomp en een aantal pneumatische kleppen aan, waarmee verschillende gassen in de kweekpot kunnen worden gepompt. Het systeem doorloopt een programma waardoor uiteindelijk een ideaal kweekmileu in de pot ontstaat. Middels een klein toetsenbord en een LCD-display kunnen verschillende parameters van het systeem worden ingesteld en uitgelezen.

ontwerp schakelende voedingen

E-FLEETMANAGER

Voor e-Fleetmanager ontwikkelde Leytronix de hardware voor het e-Fleetmanager-systeem. Het systeem bestaat uit een handunit waarmee de profieldiepte van een band kan worden gemeten. Ook beschikt de unit over een aansluiting die de bandenspanning meet. De gemeten data wordt draadloos (via Bluetooth) verzonden naar een PDA. Hierop draait software die alle gemeten data verzamelt. Aan het einde van de meetsessie kan de PDA op een PC worden aangesloten, waardoor de gemeten data kan worden opgeslagen in een database.

DE DIENSTEN VAN LEYTRONIX

Leytronix kan u van dienst zijn op verschillende gebieden van de elektronica ontwikkeling: 

 • Het ontwerp van elektronische schakelingen op basis van een klantspecificatie.
 • Schema tekenen en het maken van een PCB-layout.
 • Het maken van een software-ontwerp en programmeren van microcontrollers in 'C' of 'assembly'. Wij werken met controllers van verschillende fabrikanten, onder meer Microchip, NEC en Philips.
 • Het maken van Apps voor zowel Android als iOS.
 • Het realiseren en testen van prototypes.
 • Het ontwerpen van verschillende vormen van digitale communicatie, waaronder:
  • Bluetooth
  • WiFi
  • Seriële communicatie (RS-485, RS-232, USB, CAN, Ethernet)
  • Draadloze communicatie op de 433/868MHz banden
 • Het begeleiden van elektronicaproductie. (Onder andere het ontwerp en de realisatie van productietestmiddelen.)
 • Advies op het gebied van EMC-maatregelen.
 • Support bij het ontwerpen van schakelende voedingen, zoals onder meer Fly-back converters en resonante omzetters.


‚ÄčAan de hand van uw wensen werken wij op uur- of projectbasis.

Zoekt u ook een elektronica-oplossing voor uw bedrijf? Laat uw product door Leytronix ontwerpen.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN
fly-back converter

SPRIZER

Voor Indes ontwikkelde Leytronix de hardware en software voor de Sprizer. Dit is een portable hoog-laagbed.

Meer informatie omtrent dit product vindt u op de Sprizer-website.

resonante omzetter

LEMNISCAATKLOK

Voor Deining Design ontwikkelde Leytronix de elektronica voor de Lemniscaatklok. De elektronica stuurt de 144 led's van de klok aan. Het circuit is ontworpen voor een zeer laag stroomverbruik. De klok gebruikt geen stroom, door een in het ontwerp geïntegreerde zonnecel. Verder wordt de tijd met behulp van een DCF-ontvanger ieder etmaal gesynchroniseerd met de atoomklok in Mainflingen. De klok werkt daardoor volledig autonoom.