pcb-layout

WAAROM LEYTRONIX?

Tjerk heeft tijdens zijn loopbaan bij Philips veel ervaring en expertise opgedaan op het gebied van elektronica-ontwikkeling. Deze ervaring nam hij dankbaar mee naar Leytronix. Hij ontwikkelde voor zowel grote als kleine bedrijven elektronicaproducten.

NIETS IS ONMOGELIJK

LEYTRONIX UIT DRACHTEN

DE WEG VAN PHILIPS NAAR LEYTRONIX

  • Voor grote bedrijven

Bent u voor een bepaalde tijd op zoek naar extra krachten voor de elektronica-ontwikkelafdeling? U kunt Leytronix inschakelen op projectbasis of tegen uurloon. Wij zijn flexibel inzetbaar. Leytronix inhuren is een uitstekende oplossing wanneer u kampt met een tijdelijk tekort aan ontwikkelcapaciteit.
 

  • Voor kleine bedrijven

Heeft u een klein bedrijf zonder eigen elektronica-ontwikkelafdeling? Vaak is het te duur en onnodig om hier iemand voor in vaste dienst te nemen. Efficiënter is het om deze competentie alleen in te huren wanneer u die nodig heeft. Leytronix werkt zowel op projectbasis als tegen uurloon. Zo kunt u zelf bepalen of u tijdelijk versterking in wilt schakelen of een project volledig door ons wilt laten uitvoeren.

OVER LEYTRONIX

Na ruim zes jaar als elektronica-ontwerper voor Philips te hebben gewerkt, op het ATC (Advanced Technology Centre) in Drachten, besloot Tjerk bij de Leij zelfstandig te beginnen met het aanbieden van diensten op het gebied van elektronica-ontwikkeling.  In 2002 richtte hij Leytronix op. Het bedrijf staat als eenmanszaak ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Leeuwarden onder nummer 01095980.

Hoewel Leytronix nog steeds een eenmanszaak is, wordt er op een aantal gebieden nauw samengewerkt met andere bedrijven. Voorbeelden hiervan zijn PCB-layout en fabricage.